Exclusieve Lakmé Chroma TESTBOX DEAL t.w.v. €150

Baalt u ook van hevige (online) prijsconcurrentie op uw haarproducten van merken als L’oreal, Wella, Schwarzkopf en Goldwell. Kappersgekte biedt voor u wellicht een oplossing met hogere marges en betere verkoopmogelijkheden.

Lakmé producten onderscheiden zich in:

  • Hoogwaardige kwaliteit natuurlijke ingrediënten
  • Professionele uitstraling en productgeuren
  • Breed assortiment voor zowel dames als heren
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding t.o.v. andere topmerken
  • ppd en amoniavrije kleuring met 100% grijsdekking

Gevulde TESTBOX van Lakmé Chroma

Vraag de goed gevulde TESTBOX t.w.v. €150 voor slechts €50 van Lakmé Chroma met ppd en amoniavrije kleuring en 100% grijsdekking aan:

TESTBOX aanvragen

Of meld je aan voor leuke kapperskortingen:

Account aanmaken

Lakmé is een Spaans topmerk en wordt op dit moment in 70 landen verkocht. Kappersgekte.nl is 1 van de 3 Nederlandse importeurs. Dit geeft Kappersgekte.nl de mogelijkheid om exclusieve deals aan te bieden voor kapperszaken/scholen. Lakmé produceert topkwaliteit haarproducten en is sinds 1996 actief binnen de markt. De producten komen voort uit een familiebedrijf en staan voor kwaliteit, ervaring, innovatie en passie. De basis van het bedrijf bestaat uit wetenschappers die vanuit een high-tech laboratorium toewerken naar een gezamenlijk doel: het produceren van een haarproduct met een kwaliteit die boven verwachtingen uitstijgt.

Welke exclusieve deals kan Kappersgekte bieden?

Veel gebruikers zijn pas overtuigd van een product wanneer zij het een keer hebben kunnen proberen. Om deze reden biedt Kappersgekte.nl een test-box aan met producten van Lakmé. De test-box bevat producten van Lakme die in totale waarde hebben van meer dan €150,-. Jij betaalt voor deze test-box als kapperszaak slechts €50,-. We laten het product jou overtuigen van haar kwaliteit! Daarnaast biedt Kappersgekte.nl je de mogelijkheid om het product af te nemen in grote getale tegen voordelige staffelkortingen. Nieuwsgierig naar de inhoud van de test-box of ben je benieuwd hoe de staffelkortingen in elkaar zitten?

Benieuwd naar ons Lakmé assortiment?

Klik hieronder verder naar een Lakmé categorie om ons assortiment te bekijken.


Permanent (8)

Finishing (11)

Tools (3) & Accesseroires (32)