Verzenden en bezorgen

Verzenden en bezorgen

Verzenden
Uw bestellingen wordt na ontvangst van betaling via iDEAL of overschrijving verstuurt. Kappersgekte streeft ernaar uw bestelling binnen 1 a 3 werkdagen na ontvangst van de betaling te leveren indien de producten op voorraad zijn. Mochten er producten niet voorradig zijn, dan zullen wij u hiervan uiteraard op de hoogte stellen. Dit zal telefonisch gebeuren of via de e-mail.

De verzendkosten bedragen EURO 7,50. Bestellingen boven de EURO 50,- worden GRATIS verzonden.
Al onze bestelling worden verstuurd via de TNT Post.

Verzending buiten Nederland worden allen op aanvraag verwerkt. U dient dan contact met ons op te nemen per e-mail of telefoon.

Retouren
Na ontvangst van het bestelde artikelen, hanteren wij het herroepingrecht van 7 werkdagen. Binnen deze 7 werkdagen kunt u zonder opgaaf van reden het ontvangen artikel retour sturen en/of ruilen. Dit kan alleen als deze compleet, ongebruikt en onbeschadigd is. Dit geldt ook voor de verpakking van het product!

Uitgesloten van herroepingrecht zijn producten die speciaal voor de koper moeten worden besteld of artikel waarvan de verzegeling verbroken wordt.

Indien u iets wilt retourneren door loopt u dan de volgende procedure.

1. Contact op te nemen met Kappersgekte voordat u het artikel retour stuurt. Onze klantenservice is dan op de hoogte van het artikel dat door u retour wordt gestuurd.

2. Altijd een kopie van de factuur mee te sturen. Vergeet u dit alsjeblieft niet! Wij weten anders niet van wie de geretourneerde artikelen afkomstig zijn.

3. Het product altijd gefrankeerd retour te sturen. Ongefrankeerde retouren worden door ons NIET geaccepteerd. De kosten van frankering van de retourzending zijn voor eigen rekening.
Indien producten niet geleverd worden volgens de oorspronkelijke bestelling (verkeerd product, fabricagefout), dan zijn de retourkosten voor rekening van Kappersgekte b.v. Deze kosten worden achteraf teruggestort op uw bankrekening. Wel dienen deze kosten altijd vooraf betaald te worden.

Mocht uw retour aan een of meerdere van bovenstaande voorwaarden niet voldoen dan kunnen wij uw retouren helaas niet in behandeling nemen!

U kunt uw retouren naar onderstaand adres sturen:

Kappersgekte

Tetingerstraat 33

2266 KC  Leidschendam

 

Kappersgekte zal het reeds betaalde bedrag minus de verzendkosten zo spoedig mogelijk aan u terug te betalen, indien u gebruik maakt van het herroepingrecht.

Als u nog een vraag heeft over het retour sturen van een artikel, dan kunt u deze vraag mailen naar